Sponsoren

De Ronde van Kloosterburen kan niet zonder sponsoren. We zijn blij dat het bedrijfsleven ons ieder jaar weer ondersteuning biedt met hun sponsoring in geld en/of diensten. Voor ons bekent dit, dat we een evenement met kwaliteit kunnen organiseren. Ieder jaar legt de organisatie de lat iets hoger.

Leefbaarheid, sport en bewegen

Leefbaarheid  en activiteit zijn nauw met elkaar verbonden. aan een evenement als de Ronde van Kloosterburen werken veel vrijwilligers mee, rond de 80 mensen. Samen iets ondernemen, samen plezier hebben, samen resultaat zien van je werk geeft een band. Dit is belangrijk voor een dorp als Kloosterburen.
Iedereen, is zich inmiddels bewust dat bewegen en sport een must is voor een gezonde maatschappij. De organisatie van het wielerevenement legt het accent bij de jeugd en dit jaar ook  bij eigen dorp. De Decathlon Dikke Banden Race voor de schooljeugd behoort landelijk tot de top 5 van wedstrijden met de meeste deelnemers. Dit jaar is er voor de derde keer de Funklasse. Een wedstrijd voor niet licentierijders uit Kloosterburen en directe omgeving.
Sponsoren van de Ronde van Kloosterburen vinden sport en bewegen in een enthousiast omgeving belangrijk. Goed om te doen, leuk om naar te kijken.

De Ronde van Kloosterburen heeft een aantal sponsorpakketten samengesteld. Om in de wielersport prijzen te blijven hebben ze de naam van Platina tot Kassei. ieder pakket heeft zijn eigen prijskaartje en bij behorende diensten. De organisatie wil graag met de sponsor meedenken als hij speciale wensen heeft om zijn bedrijf onder de aandacht te brengen. Wilt u de Ronde van Kloosterburen ondersteunen, maar bent u nog niet benaderd, dan kunt u contact met ons opnemen, klik hier

De sponsoren staan links en rechts en onderaan bij iedere pagina. Door op het logo te klikken komt u op de site van de sponsor.

Naast de sponsoren zijn er bedrijven die de Ronde van Kloosterburen steunen met een donatie.

 

  • DA drogist, Leens
  • Fysiotherapie De Marne
  • Pol Olie en Schroot Handel
  • Scheepstra Installatiebedrijf